Troeven

AVM is gespecialiseerd in metaalbewerking en begeleidt uw project van start tot finish. Dankzij onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring garanderen wij een uitstekende en snelle service. Door onze technische knowhow neemt u de leiding!

TOTAALOPLOSSING VAN A TOT Z!

AVM is reeds jarenlang uw betrouwbare partner op het gebied van metaalbewerking en machinebouw. De meerwaarde van AVM? Kwaliteitsvol maatwerk in eigen atelier, een deskundige aanpak waarbij uw project stap voor stap wordt begeleid en geconcretiseerd, van tekening tot product.

FLEXIBELE SERVICE

Dankzij onze ervaring en sterk team bieden we u een correcte en persoonlijke dienstverlening. Kort op de bal spelen is ons motto. Door mee te denken, alle mogelijkheden af te toetsen en zelf nieuwe ideeën aan te reiken, zorgen we ervoor dat het proces nog efficiënter verloopt.

TECHNISCH ADVIES

AVM biedt, naast de afwerking, bewerking en constructie van metaal, eveneens technisch advies. Heeft u een technisch vraagstuk? Dan staan wij graag tot uw dienst om deze uitdaging aan te gaan en een oplossing op maat aan te bieden.

UITGEBREID MACHINEPARK

Doorheen de jaren ontwikkelde AVM een waaier van activiteiten: conventioneel en cnc draai- en freeswerk, plaatwerk, laswerk, boorwerk, zaagwerk, powdercoating,... Dit biedt ons de mogelijkheid om nagenoeg alle bewerkingen uit te voeren die essentieel zijn om allerhande prototypes in een kort tijdsbestek te realiseren. Aandacht voor het milieu en de juiste product- en materiaalkeuze staan daarbij steeds centraal.